sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kaksi viikkoa Kyrösjärveä takana

Loma on puolessavälissä tuon riemukkaan kaksiviikkoisen jälkeen. Yksi asia jäi vain harmittamaan! Kyrösjärven maisemia edeltäneeseen Kuopion vierailuun emme saaneet mahtumaan yhtään Kallaveden melontaa. Näin oli kyllä ajateltu tapahtuvan, mutta jotenkin se aika vain kävi vähiin. Kallaveden maisemiin tutustuttiin vanhan laivan kannelta, joka sekin antoi sykähdyttävän elämyksen tuossa savolaisessa järvimaisemassa. Eihän laivan korkealla oleva kansi kuitenkaan ole samaa, kun kajakin perspektiivistä kokeminen.

Nyt tuo jakso on vääjäämättömästi ohi. Säät suosivat juuri niin kuin vain suomalaisessa kesässä on mahdollista - ehkä hieman enemmänkin. Hurjin ukkospäiväkin vietettiin varustehankntamatkalla Klaukkalassa, joten ajotus pelasi senkin suhteen. Ikaalisten Vanhan Kauppalan valloitus jäi tuulten ja ehkä aikapulankin vuoksi suorittamatta. Järvi kyllä kierrettiin ja kauppalan/kaupungin keskustakin tuli nähtyä. Sata Häme Soi kutsui ja voorti kuljetti!

Nyt olemme jo taas kotona pohjoisessa. Kajakit matkustivat focuksen katolla ihan sievästi. Nyt jopa poikkeuksellisen vähäisin huminoin ja hurinoin. Täytyypä ottaa kuva sidonnoista tai tehdä tussimerkinnät Tiwokin ja Bigfootin kansiin, jotta telineisiin kohdistus onnistui nyt koetun täydellisesti. Melat saa ainakin melaparkissa soimaan oikein hyvin, jos lavat vain ovat tietyssä asennossa.

Satunnaisotoksia viikkojen varrelta!























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti